СЕДЦ стана Qinshift Academy

Уште подобри програми за доусовршување и развој.

Petar Siljanovski, student with success story from itops academy sedc

Успешна приказна

Никола Атанасоски

Aкадемијата за Game Production and Design

Кариера во game design индустријата беше идеалната одлука за мене.
Академијата на SEDC ја избрав поради нивниот квалитет кој е докажан
преку кадрите кои излегле од таму.

 

Успешна приказна

Никола Атанасоски

Академија за Game Production and Design

“Kариера во game design индустријата беше идеалната одлука за мене. Академијата на SEDC ја избрав поради нивниот квалитет кој е докажан преку кадрите кои излегле од таму.”

Кои
сме ние

Едукативен центар кој повеќе од 10 години испишува успешни приказни. Заедно, веруваме дека го обликуваме образованието на новата ера во регионот.

Менуваме животи, ја дизајнираме иднината.

Запишани студенти

години развој на програма

имплементирани студентски проекти

партнерски компании

Избери ја твојата академија

Успешни приказни

Успешна приказна – Никола Ангелоковски

Успешна приказна – Никола Ангелоковски

Кој е Никола? Јас сум Никола Ангелковски, имам 24 години, доаѓам од Скопје и моментално работам како Associate Cloud Engineer во RLDatix. Голем фан сум на сите типови на спортски активности, а најчесто играм кошарка, фудбал и билијард. Моите моментални хобија се...

Успешна приказна – Зоран Димитриевски

Успешна приказна – Зоран Димитриевски

Дали направи промена на кариера и кој беше Зоран пред академијата за тестирање софвтер во Qinshift Academy? Пред академијата за тестирање софвтер во Qinshift Academy, мојата кариера се развиваше во различни насоки, но во последните три години, се фокусирав на Customer...

Успешна приказна – Роза Добринова

Успешна приказна – Роза Добринова

Која е Роза Добринова? Јас сум Добринова Роза, алумни студент од клупите на Qinshift Academy. По успешно завршена академска година добив можност да станам дел од менторскиот тим на Qinshift Academy како асистент на академијата за програмирање и воедно работам како...

Сакате да дознаете повеќе за кариерниот пат на нашите студенти? Видете ги останатите успешни приказни

Партнерски компании

МЕНТОРИ

Стани дел од
нашиот тим на ментори

Марија Ферро

Координатор на Академија за
Компјутерски мрежи

Јулијана Ацовска

Координатор на Академиите за
Графички, Веб, Гејм Дизајн, UI/UX

Тони Тодоров

Координатор на Академија за DevOps

Игор Мицевски

Ментор на Академија за
Сајбер Безбедност

Стани дел од СЕДЦ! Приклучи се на нашиот тим на ментори

Информирајте се први за сите новости, понуди и попусти кои се нудат во СЕДЦ

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ