04 May 2016

Иван Јанкулоски второ место на Cisco NetRiders натпревар

Со голема гордост објавуваме дека нашиот студент Ivan Jankuloski e добитник на студиско патување во Сан Хозе, Калифорнија. Под водство на инструкторите Marija Ferro и Toni Todorov, тој го освои второто место на Cisco NetRiders натпреварот, во категоријата CCNA. Ова е најголемиот натпревар во областа компјутерски мрежи, со што покажавме дека сме дефинитивен врв во ИТ едукацијата!

Cisco NetRiders натпреварот