SEDC SHIFTING TOWARDS QIN.

Something new is coming

Академија за Sofware Testing

Last call за Академија за софвер тестер. Остануваат уште неколку места во новата група за тестер. Резервирај го своето место, аплицирај денес.

Академија за графички дизајн- fast track

Останува уште 1 слободнo местo на Академијата за графички дизајн – fast track. Побрзај и аплицирај.

Започни ја својата ИТ кариера

Тука сме за да го овозможиме најдоброто за вас преку едукативна програма која ги следи светските трендови.

Отсега IThink и во Охрид

Од септември, најмладите од Охрид ќе имаат можност да ја посетуваат наставата и со физичко присуство.

Petar Siljanovski, student with success story from itops academy sedc

Успешна приказна

Никола Атанасоски

Aкадемијата за Game Production and Design

Кариера во game design индустријата беше идеалната одлука за мене.
Академијата на SEDC ја избрав поради нивниот квалитет кој е докажан
преку кадрите кои излегле од таму.

 

Успешна приказна

Никола Атанасоски

Академија за Game Production and Design

“Kариера во game design индустријата беше идеалната одлука за мене. Академијата на SEDC ја избрав поради нивниот квалитет кој е докажан преку кадрите кои излегле од таму.”

 

Кои сме ние

Едукативен центар кој повеќе од 10 години испишува успешни приказни. Заедно, веруваме дека го обликуваме образованието на новата ера во регионот.

Менуваме животи, ја дизајнираме иднината.

запишани студенти

имплементирани проекти на студентите во последните 5 години

години развој на наставната програма

вклучени партнерски компании во програмата

Успешни Приказни

Успешна приказна – Ирина Титиева
Успешна приказна – Ирина Титиева

Интро за себе Здраво, јас сум Ирина Титиева, по професија магистер по сликарство при факултетот за ликовни уметности Кирил и Методи- Скопје. Со уметност се бавам од кога паметам за себе, додека последниве 15 години, сум посветена на дигиталната уметност како графички...

Успешна Приказна – Патриција Ѓоргиева
Успешна Приказна – Патриција Ѓоргиева

Кратко интро за Патриција Јас сум Патриција Ѓоргиева моментално работам во А1 Македонија, како Специјалист за обезбедување на квалитет на услуги. Пред запишувањето на академијата на СЕДЦ, дипломирав и магистрирав на факултетот за музичка уметност во Скопје, краток...

Успешна Приказна – Рената Карајанова
Успешна Приказна – Рената Карајанова

Интро за Рената Карајанова Здраво, јас сум Рената, алумни студент на академијата за Software Testing,  инаку дипломиран економист по Е-Бизнис на Економски факултет. Голем љубител на добри книги, моментално во процес на градење на домашна библиотека 😊   1.Што те...

Сакате да дознаете повеќе за кариерниот пат на нашите студенти? Видете ги останатите успешни приказни

Партнерски компании

Стани дел од нашиот тим на ментори

Марија Ферро

Координатор на Академија за
Компјутерски мрежи

Јулијана Ацовска

Координатор на Академиите за
Графички, Веб, Гејм Дизајн, UI/UX

Тони Тодоров

Координатор на Академија за DevOps

Игор Мицевски

Ментор на Академија за
Сајбер Безбедност

Стани дел од СЕДЦ! Приклучи се на нашиот тим на ментори

Информирајте се први за сите новости, понуди и попусти кои се нудат во СЕДЦ

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Даме Груев 57, 6000 Охрид

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ