Adobe Photoshop CC 2022

Тек на настава

 • Времетраење: 30 часови
 • Почеток – Крај: TBD
 • Настава: Секој вторник и четврток
 • Време: 17:30 -20:00

Краток преглед

Adobe Photoshop обуката е наменета за нови и стари корисници на Adobe Photoshop.

Алатката има широка примена кај фотографи, графички и веб дизајнери како и видео професионалци. Наставата ќе ви даде солидна основа за користење на Adobe Photoshop и како да едитирате фотографии.

Програма

 • Запознавање со работната површина
 • Основни корекции на слики
 • Работа со селекции
 • Работа со слоеви
 • Корегирање и подобрување на дигитални фотографии
 • Работа со текст
 • Техники на векторско цртање
 • Работа со маски и канали
 • Работа со Camera Raw
 • Работа со четки
 • Уредување на видео
Целна група на слушатели

Секој што е заинтересиран за проширување на сопственото знаење во користење на оваа ADOBE алатка.

Дали е потребно предзнаење?

Не е потребно претходно предзнаење.

Информации за тренерот

Тренер на обуката е Г-а Јулијана Ацовска, координатор на академијата за графички дизајн во Сеавус едукативниот и развоен центар. Таа е тренер за MS Office и Adobe  обуки за крајни корисници со повеќе од 10 години искуство.

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ