АКАДЕМИИ

akademija-za-programiranje-ohrid

Академија за програмирање

Почеток:  Октомври 2024

Времетраење: 12 месеци

Цена во готово: 2,450€

akademija-za-programiranje-ohrid

Академија за програмирање Охрид

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 12 месеци

Цена во готово: 2,200€

software-testing-akademija-qinshift

Академија за софтвер тестинг

Почеток:  20 Мај

Времетраење: 8 месеци

Цена во готово: 2,050€

akademija-za-itops-slika-qinshift

Академија за мрежи и ITOps

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 9 месеци

Цена во готово: 2,650€

akademija-za-cyber-qinshiftacademy

Академија за сајбер безбедност

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 6 месеци

Цена во готово: 2,600€

akademija-za-devops-qinshiftacademy

Академија за DevOps

Почеток: Март 2024

Времетраење: 9 месеци

Цена во готово:  3,250 €

akademija-za-grafichki-dizajn-qinshiftacademy

Академија за графички дизјан

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 8 месеци

Цена во готово: 2,450 €

vizual-za-akademija-za-grafichki-dizajn-Qinshift-academy

Академија за графички дизајн fast-track

Почеток: Октомври 2024

Времетраење:  6 месеци

Цена во готово: 1,400 €

web-design-akademija-sedc-js-css

Академија за веб дизајн и front-end

Почеток: Октомври 2024

Времетраење:  9 месеци

Цена во готово: 2,450€

akademija-za-ux-ui-sedc

Академија за UI/UX

Почеток: Октомври 2024

Времетраење:  3.5 месеци

Цена во готово:  1,200 €

akademija-za-game-dizan-and-production

Академија за game production и design

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 9 месеци

Цена во готово: 2,450 €

Akademija-za-digitalen-marketing

Академија за дигитален маркетинг

Почеток: Октомври 2024

Времетраење:  8 месеци

Цена во готово: 1,600 €

vizual-za-data-science-akademija-Qinshift-academy

Академија за data science

Почеток: Октомври 2024

Времетраење:  8 месеци

Цена во готово: 2,200€

Успешни приказни

Успешна приказна – Никола Ангелоковски

Успешна приказна – Никола Ангелоковски

Кој е Никола? Јас сум Никола Ангелковски, имам 24 години, доаѓам од Скопје и моментално работам како Associate Cloud Engineer во RLDatix. Голем фан сум на сите типови на спортски активности, а најчесто играм кошарка, фудбал и билијард. Моите моментални хобија се...

Успешна приказна – Зоран Димитриевски

Успешна приказна – Зоран Димитриевски

Дали направи промена на кариера и кој беше Зоран пред академијата за тестирање софвтер во Qinshift Academy? Пред академијата за тестирање софвтер во Qinshift Academy, мојата кариера се развиваше во различни насоки, но во последните три години, се фокусирав на Customer...

Успешна приказна – Роза Добринова

Успешна приказна – Роза Добринова

Која е Роза Добринова? Јас сум Добринова Роза, алумни студент од клупите на Qinshift Academy. По успешно завршена академска година добив можност да станам дел од менторскиот тим на Qinshift Academy како асистент на академијата за програмирање и воедно работам како...

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Даме Груев 57, 6000 Охрид

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

academy.ohrid@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НЕ