Академија за компјутерски мрежи и ИТ операции

Број на студенти: 200+

Процент на вработеност: 95%

Оцена од студентите:

2,950 €

Дополнителен попуст: со препорака

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 9 месеци

Број на часови: 632

Распоред: понеделник - петок

Време: 09:00 – 12:30 часот

Тип на настава: физичко пристуство

Контакт: 075 423 300

Зошто Aкадемија за Компјутерски мрежи и ИТ операции во СЕДЦ?

  • Единствен едукативен центар кој ја нуди оваа Академија.
  • Сите студенти добиваат можност за пракса во СЕДЦ.
  • Академија со 95% вработеност по завршување.

Програма

Cisco

Cisco IT Essentials

CCNA1: Вовед во мрежи

CCNA2: Префрлување, рутирање и безжични основни елементи

CCNA3: Вмрежување на претпријатија, безбедност и автоматизација

Microsoft
WS 011: Windows Сервер 2019 администрација

MS 900: Основи на Microsoft 365

MS 102: Microsoft 365 Endpoint администратор

Linux

Linux: Basic

Linux: Advanced

Често поставувани прашања

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции е наменета за секој студент кој сака да се посвети на коренот на мрежите, начинот на кој функционира преносот на податоци, како и типичните и неопходни сервиси во секоја компанија.

Дали е потребно предзнаење?

Оваа академија не бара претходни познавања. Наставата е комбинација од теоретски и практични занења. Насочена е кон Microsoft Office 365 и Cisco мрежните технологии. Опфаќа техники за дизајнирање на мрежа, одржување на апликациски сервиси, како и употреба на инфраструктурни сервиси.

Начин на плаќање ?

Има 2 начини на плаќање. Во готово и на рати кои се синхронизирани согласно активните попусти во моментот на запишувањето. Доколку се одлучите за плаќање на рати, плаќањето отпочнува од моментот на аплицирање и завршува еден месец пред крајот на Академијата, а бројот на рати зависи од датата на упиc.

Академија за компјутерски мрежи и ИТ операции

Цена во готово:

2,950 €

2,650€


Дополнителен попуст: со препорака
Почеток: Октомври 2024
Времетраење: 9 месеци
Број на часови:  632
Распоред: понеделник – петок
Време: 09:00 – 12:30 часот
Тип на настава: физичко пристуство
Контакт: 075 423 300

 


Успешни приказни

Успешна приказна – Стефан Стантич

Успешна приказна – Стефан Стантич

Стефан Стантич е успешнa приказнa од академијата за мрежи и ITOps кој својата кариера ја започна како IT Operations & Support Engineer во Qinshift. Од каде се јави желбата за учење на компјутерски мрежи и зошто баш Qinshift academy? Од секогаш ме интересираше како...

Успешна Приказна – Кристиан Трајков

Успешна Приказна – Кристиан Трајков

Разговараме со Кристиан Трајков, алумни студент на академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции кој стекнатото знаење од академијата продолжува да го надоградува како Junior Network Engineer во InfoSoft Systems.Прочитајте го целосното интервју!   1.Кој е...

Успешна Приказна – Петар Силјаноски

Успешна Приказна – Петар Силјаноски

Ви го претставуваме Петар Силјаноски, алумни студент од академијата за компјутерски мрежи и ИТ операции кој својата кариера ја продолжува како мрежен инженер во Virtual1 Services. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за искуството на Петар!   1.Кој...

Цена во готово

2,650 €

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ