Академија за сајбер безбедност

Број на студенти: 300+

Процент на вработеност: 90%

Оцена од студентите:

2,900 €

Додатен попуст: со препорака

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 6 месеци

Број на часови: 252

Распоред: понеделник, среда и секој втор петок

Време: 17:30 – 21:00 часот

Тип на настава: онлајн

Контакт: 078 499 664

Зошто Aкадемија за сајбер безбедност во СЕДЦ?

  • Единствена Академија за сајбер безбедност во Македонија.
  • Учење според меѓународно признаена програма.
  • Стекнување на меѓународно признат CEH сертификат.

Програма

Модули:

Cisco – Основи на Компјутерски Мрежи

WS-011T00-A: Администрација на Windows Server 2019

AZ-104: Microsoft Azure Администратор

AZ-500: Microsoft Azure Security Technologies

Сертифициран Етички Хакер – CEH

Често поставувани прашања

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за Security Specialist е наменета за лица кои сакаат да го надоградат своето знаeње во областа на Cyber безбедноста, како и за луѓе кои сакаат да ги усовршат своите ИТ вештини(Безбедносни специјалисти и мрежни администратори).

Дали е потребно предзнаење?

Оваа Академија бара средно ниво на искуство од областа на MCSA и Cisco CCNA.

Дали има предуслов за запишување на Академија за сајбер безбедност?

При запишување, потребно е да се полага пред-тест за Академијата.

Начин на плаќање ?

Има 2 начини на плаќање. Во готово и на рати кои се синхронизирани согласно активните попусти во моментот на запишувањето. Доколку се одлучите за плаќање на рати, плаќањето отпочнува од моментот на аплицирање и завршува еден месец пред крајот на Академијата, а бројот на рати зависи од датата на упиc.

Академија за сајбер  безбедност

Цена во готово

2,900 €

2,650€


Дополнителен попуст: со препорака
Почеток:  Октомври 2024
Времетраење: 6 месеци
Број на часови:  252
Распоред: понеделник, среда и секој втор петок
Време: 17:30 – 21:00 часот
Тип на настава: онлајн
Контакт: 078 499 664

 


Успешни приказни

Ана Јовановска – ментор на академијата за сајбер безбедност

Ана Јовановска – ментор на академијата за сајбер безбедност

Слушаме K-Pop со Ана Јовановска и муабетиме за Cyber Security. Ана е ментор на академијата за сајбер безбедност и предава  Azure 104 и Azure 500. Здраво Ана. Иако Cyber Security и Online privacy одат рака под рака, дали би сакала јавно да споделиш нешто 😂 Здраво, јас...

Успешна приказна – Игор Јанкулоски

Успешна приказна – Игор Јанкулоски

Колку навистина е важна сајбер безбедноста и што значи во вашето CV да имате наведено CEH сертификација(Certified Ethical Hacker) во оваа гранка? За таа цел разговараме со Игор Јанкулоски, ИТ техничар во VideoAlarm кој се реши да го надогради своето знаење преку...

Тамара Николовска – дел од тимот на Integra Solutions

Тамара Николовска – дел од тимот на Integra Solutions

Здраво Тамара, за почеток, опиши се со 5 зборови? Професионална, одлучна, искрена, екстроверт, friendly, флексибилна. Како Академијата за Security Specialist се вклопи во твоите идни кариерни планови? Академијата дојде по некоја случајност, пред неа бев фокусирана на...

Цена во готово

2,650 €

Qinshift-academy-logo

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ