Академија за UI/UX

Број на студенти: 50+

Процент на вработеност: 90%

Оцена од студентите:

1,450 €

Додатен попуст: со препорака

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 3.5 месеци

Број на часови: 176

Распоред: понеделник, среда и четврток

Време: 17:30 – 21:00 часот

Тип на настава: онлајн

Контакт: 078 499 771

Зошто UI/UX во СЕДЦ ?

  • Учење на најдобрите практики на UI/UX преку примена на најновите трендови во индустријата.
  • Креирање на професионални логоа и избор на дизајн за сите потреби на брендирање.
  • Стекнување на потребно знаење да работите како UI/UX дизајнер или фриленсер кој може да работи од било каде и за секого.
  • Сертификат за посетување на Adobe обуки.
  • Работа на реални проекти.

Програма

Прв семестар

Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Photoshop CC )

Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Illustrator CC )

Основи

Conduct UX Research and Test Early Concepts

Дизајн процес

Build Wireframes and Low-Fidelity Prototypes

Креирање на High-Fidelity дизајни и прототипи во (Figma)

Втор семестар

Веб дизајн со (Adobe XD)

Проекти

Проект  | ( изработка на проект за реален клиент)

Често поставувани прашања

За кого е наменета оваа академија?

Академијата UI/UX е наменета за секој студент кој сака да гради висококвалитетни прототипови на веб-страници. Се работи за развиено чувство за естетика, комбинација на бои и типографија, но во исто време приспособување на веб-страницата на потребите на потрошувачите. UI/UX дизајнер е професија која во тренд и за која побарувачката секојдневно расте.

Дали е потребно предзнаење?

Оваа академија не бара предходни предзнаења. Наменета е за студенти кои сакаат дизајн на веб страници, но не и програмски јазици.

Начин на плаќање ?

Има 2 начини на плаќање. Во готово и на рати кои се синхронизирани согласно активните попусти во моментот на запишувањето. Доколку се одлучите за плаќање на рати, плаќањето отпочнува од моментот на аплицирање и завршува еден месец пред крајот на Академијата, а бројот на рати зависи од датата на упиc.

Академија за UI/UX

Цена во готово

1,450€

1,250 €Дополнителен попуст: со препорака
Почеток: Октомври 2024
Времетраење: 3.5 месеци
Број на часови: 176
Распоред:понеделник, среда и четврток
Време: 17:30 – 21:00 часот
Тип на настава: онлајн
Контакт: 078 499 771

 


Успешни приказни

Успешна приказна Сара Кочовска

Успешна приказна Сара Кочовска

Која беше Сара пред академијата за UI/UX? Пред да ја започнам академијата, студирав на aрхитектонски факултет и по завршувањето решив да продолжам со учење на други насоки во дизајнот, особено дизајнот на дигиталниот свет. За време на студиите се фокусирав на графички...

Успешна приказна – Надија Беќирагиќ

Успешна приказна – Надија Беќирагиќ

Која беше Надија пред академијата за UI/UX? Пред академијата за UX/UI, јас бев студент на машински факултет на смерот индустриски дизајн, каде тукушто го започнав последниот семестар од моите студии. Зошто академијата за UI/UX? -Од млади години имав различни интереси...

Љупчо Богоевски- Future of UI/UX

Љупчо Богоевски- Future of UI/UX

Ви го претставуваме Љупчо Богоевски, алумни студент од академијата за UI/UX кој ни раскажа од каде се појавила желбата да стане UI/UX дизајнер, како ја избрал програмата на СЕДЦ и своите цели како успешен дизајнер. Прочитајте го целосното интервју.   Кој е Љупчо...

Цена во готово

1,250 €

Qinshift-academy-logo

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ