Академија за UI/UX

Број на студенти: 50+

Процент на вработеност: 90%

Оцена од студентите:

1,450 €

Додатен попуст: со препорака

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 3.5 месеци

Број на часови: 176

Распоред: понеделник, среда и четврток

Време: 17:30 – 21:00 часот

Тип на настава: онлајн

Контакт: 078 499 771

Зошто UI/UX во СЕДЦ ?

  • Учење на најдобрите практики на UI/UX преку примена на најновите трендови во индустријата.
  • Креирање на професионални логоа и избор на дизајн за сите потреби на брендирање.
  • Стекнување на потребно знаење да работите како UI/UX дизајнер или фриленсер кој може да работи од било каде и за секого.
  • Сертификат за посетување на Adobe обуки.
  • Работа на реални проекти.

Програма

Прв семестар

Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Photoshop CC )

Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Illustrator CC )

Основи

Conduct UX Research and Test Early Concepts

Дизајн процес

Build Wireframes and Low-Fidelity Prototypes

Креирање на High-Fidelity дизајни и прототипи во (Figma)

Втор семестар

Веб дизајн со (Adobe XD)

Проекти

Проект  | ( изработка на проект за реален клиент)

Често поставувани прашања

За кого е наменета оваа академија?

Академијата UI/UX е наменета за секој студент кој сака да гради висококвалитетни прототипови на веб-страници. Се работи за развиено чувство за естетика, комбинација на бои и типографија, но во исто време приспособување на веб-страницата на потребите на потрошувачите. UI/UX дизајнер е професија која во тренд и за која побарувачката секојдневно расте.

Дали е потребно предзнаење?

Оваа академија не бара предходни предзнаења. Наменета е за студенти кои сакаат дизајн на веб страници, но не и програмски јазици.

Начин на плаќање ?

Има 2 начини на плаќање. Во готово и на рати кои се синхронизирани согласно активните попусти во моментот на запишувањето. Доколку се одлучите за плаќање на рати, плаќањето отпочнува од моментот на аплицирање и завршува еден месец пред крајот на Академијата, а бројот на рати зависи од датата на упиc.

Академија за UI/UX

Цена во готово

1,450€

1,250 €Дополнителен попуст: со препорака
Почеток: Октомври 2024
Времетраење: 3.5 месеци
Број на часови: 176
Распоред:понеделник, среда и четврток
Време: 17:30 – 21:00 часот
Тип на настава: онлајн
Контакт: 078 499 771

 


Успешни приказни

Ива Трајковска- Future of UI/UX

Ива Трајковска- Future of UI/UX

Запознај ја Ива Трајковска,студент од Aкадемијата за UI/UX која ни раскажува зошто одлучила да изучува дигитален дизајн, искуство од академијата и работата на реалните проекти. За почеток, би сакале да ни се претставиш и да ни кажеш, која е Ива? -Здраво! Јас сум Ива и...

Милан Серафимовски- Future of UX/UI

Милан Серафимовски- Future of UX/UI

Ви го претставуваме Милан Серафимовски, алумни студент од академијата UX/UI кој ни раскажа како дошол до идејата да изучува дигитален дизајн. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него и неговото искуство од академијата. 1.Здраво Милан, накратко...

Јовица Ризовски – Иден UI/UX Дизајнер

Јовица Ризовски – Иден UI/UX Дизајнер

Ве запознаваме со UI/UX Академијата до најситен детал, поради тоа ви го претставуваме Јовица - студент на академијата кој ќе ви долови што значи да се биде студент во СЕДЦ а секако и неговите следни чекори кон кариера како UI/UX Дизајнер. Здраво Јовица, накратко кажи...

Цена во готово

1,250 €

Qinshift-academy-logo

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ