Академија за Веб Дизајн и Фронт Енд

Број на студенти: 1 000+

Процент на вработеност: 80%

Оцена од студентите:

2,750 €

Додатен попуст: со препорака

Почеток: Октомври 2024

Времетраење: 9 месеци

Број на часови: 540

Распоред: понеделник-четврток и секој втор петок

Време: 17:30 – 21:00 часот

Тип на настава: онлајн

Контакт: 078 499 771

Зошто веб дизајн и front-end ?

  • Работа со front-end технологии: Bootstrap, javaScript и Vue
  • Изработка на online портфолио
  • Работа на реални проекти за клиенти и соработници
  • Креирање на целосно функционална веб странa во WordPress

Програма

Прв семестар

Дизајн алатки и интерфејси (Adobe Photoshop CC and Adobe Illustrator CC)

Веб девелопмент со HTML5/CSS3

Дизајн принципи

Респонзивен веб дизајн во Figma

Вовед во програмирање

Project Organization

Втор семестар

Client Site Development With JavaScript

Responsive Web Design with Bootstrap

Building Front-End Applications with Vue.js

Content Management Systems with WordPress

User Interface/User Experience

Search Engine Optimization и дигитален маркетинг

Портфолио

Проекти

Проект  | ( изработка на веб страница за реален клиент)

Проект  || ( изработка на веб страница за реален клиент)

Често поставувани прашања

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за веб дизајн е наменета за секој студент кој сака да развива професионален процес за градење веб-страница, од почеток до лансирање, според најновите и најсовремени принципи и технологии.

Дали е потребно предзнаење?

Оваа академија не бара претходни познавања. Студентите ќе научат технички софтверски програми и стандарди за пристапност, боја, типографија и состав и ќе создадат свое динамично портфолио.

Начин на плаќање ?

Има 2 начини на плаќање. Во готово и на рати кои се синхронизирани согласно активните попусти во моментот на запишувањето. Доколку се одлучите за плаќање на рати, плаќањето отпочнува од моментот на аплицирање и завршува еден месец пред крајот на Академијата, а бројот на рати зависи од датата на упиc.

Академија за веб дизајн
и front-end

Цена во готово

2,750 €

2,500 €


Дополнителен попуст: со препорака
Почеток: Октомври 2024
Времетраење: 9 месеци
Број на часови: 540
Распоред:понеделник-четврток и
секој втор петок
Време: 17:30 – 21:00 часот
Тип на настава: онлајн
Контакт: 078 499 771

 


Успешни приказни

Успешна приказна- Андреј Ристовски

Успешна приказна- Андреј Ристовски

Што те инспирираше да започнеш со веб дизајн и фронт-енд? Уште од најрана возраст бев опкружен со компјутери и технологија, од таму полека, но сигурно се повеќе растеше мојата желба да ја градам својата кариера во ИТ секторот. На почетокот не можев да се одлучам дали...

Успешна приказна – Лора Совкоска

Успешна приказна – Лора Совкоска

 Ве запознаваме со Лора Совкоска, алумни студент од академијата за веб дизајн и фронт-енд, која ја започна својата кариера како фронт-енд девелопер во Ирис.Дознајте повеќе за Лора и нејзиното искуство од академијата! 1.Што те мотивираше за веб-дизајн и фронт-енд...

Успешна приказна – Бисера Петроска

Успешна приказна – Бисера Петроска

Која е Бисера? Јас сум Бисера Петроска, имам 22 години и доаѓам од Скопје. Од неодaмна можам да кажам дека сум дипломирана студентка на академијата за веб дизајн и фронтенд во СЕДЦ, по што добив можност за практична работа во Нетцетера, која моментално ја извршувам....

Цена во готово

2,500 €

Qinshift-academy-logo

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ