Blog Category: Академија за веб дизајн

Дамјан Дугалиќ – дел од тимот на Synamy

Дамјан Дугалиќ – дел од тимот на Synamy

На почеток, кој е Дамјан? Класичен ИТ тип опседнат со дизајн, технологија и било што од фитнес. Пред 1 година се одлучи за Web Design, зошто? Кариерата и се што знам се базира на искуство или како би рекле – бев самоук. Па така решив да бидам трпелив, да поминам низ...

Горјан Този – дел од тимот на BtoBet

Горјан Този – дел од тимот на BtoBet

Здраво Горјан, за почеток, опиши се со 5 зборови? Љубопитен, искрен, хумористичен, амбициозен, самокритичен. Како Академијата за Web Design се вклопи во твоите идни кариерни планови? Академијата ја гледам како отскочна даска која ми пружи запознавање со основните...

Методија Митрески – Фриленсер

Методија Митрески – Фриленсер

Методија Митрески е Алумни студент од Академијата за Дизајн. По успешно завршување на двете Академии "Менде" добива можност да биде ментор на Академиите за Графички и Веб Дизајн. Нешто на кое што тој е горд и ни напомена дека тоа е "работа што ме исполнува најмногу од...

Subscribe to receive the latest news and updates