Blog Category: Академија за дигитален маркетинг

Успешна приказна- Давор Петровиќ

Успешна приказна- Давор Петровиќ

Разговараме со Давор Петровиќ, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг кој по успешниот завршеток на наставната програма својата кариера ја продолжува во Adepto Solutions. Дознајте повеќе за неговото искуство од академијата и како истата му помогнала во...

Успешна приказна- Ивона Орачева

Успешна приказна- Ивона Орачева

Ви ја претставуваме Ивона Орачева, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг. Тaa ни го раскажа своето искуство од академијата и како тоа и помогна да е дел од тимот на Synami. 1.Која е Ивона Орачева? -Здраво дечки! Ми фалевте 😊. Имам 26 години и сум...

Ана Саздова – дел од тимот на Synami Media

Ана Саздова – дел од тимот на Synami Media

Претстави се себе и академијата која ј а/си ја посетувал. Јас сум Ана, поранешен студент на Академијата за дигитален маркетинг. Денес работам како Digital Marketing Specialist. За себе можам да кажам дека сум амбициозна и креативна, секој ден се стремам да научам...

Трајче Галевски – дел од тимот на Групер

Трајче Галевски – дел од тимот на Групер

Тоа што не прави најгорди и всушност целта на нашите академии се успешните приказни на нашите студенти. Од Академијата за Дигитален Маркетинг ви го претставуваме Трајче Галевски кој наученото го применува за Групер. За можностите и динамичноста на Дигиталниот...

Кирил Кироски – дел од Mozzart Bet

Кирил Кироски – дел од Mozzart Bet

Денес зборуваме со Кирил кој е дел од тимот за Дигитален Маркетинг во MozzartBet Македонија. Заедно поминавме 6 месеци на Академијата за Дигитален Маркетинг, а сега разговараме со него за досегашното работно искуство. Здраво Кирил, поминавме забавни и предизвикувачки...

Subscribe to receive the latest news and updates