Blog Category: Академија за програмирање

Тамара Краљевска – дел од тимот на Seavus

Тамара Краљевска – дел од тимот на Seavus

Запознајте ја Тамара нашиот алумни студент од Академијата за Програмирање, која по завршувањето на академијата се стекна со можност за пракса токму во Seavus. За нејзиното искуство од академијата и праксата прочитајте подолу . За почеток, која е Тамара? Здраво, јас...

Марта Ставреска – дел од Мангософт

Марта Ставреска – дел од Мангософт

Запознајте ја Марта, алумни студент од Академијата за Програмирање. Повеќе од 1 година наученото го применува за MangoSoft а за нејзиното искуство од Академијата и нејзината кариера подетално раскажува во интервјуто. Како би се претставила себеси со неколку збора?...

Александар Малинов – дел од тимот на Seavus

Александар Малинов – дел од тимот на Seavus

Запознај не, кој е Александар? Јас сум Александар Малинов, имам 28 години и сум од Скопје, по струка сум дипломиран правник на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј”. Пред да се запишам на академијата за Web Development во СЕДЦ, имав повеќе работни искуства во неколку...

Иван Јамандиловски – дел од тимот на X3M Labs

Иван Јамандиловски – дел од тимот на X3M Labs

Запознај не', кој е Иван? Здраво, јас сум Иван Јамандиловски, живеам во Скопје, имам 31 година и сум човек кој што не се плаши од промени. Авантурист, музичар, љубител на наука и технологија. Дипломиран инженер за звук при универзитет ЕСРА со 10 годишно работно...

Subscribe to receive the latest news and updates