Категорија: Академија за дигитален маркетинг

Од Challenge Day до успешна кариера во СЕДЦ

Од Challenge Day до успешна кариера во СЕДЦ

Разговараме со Живе Апостоловски, студент на академијата за дигитален маркетинг кој преку Challenge Day на академијата за дигитален маркетинг во моментов е дел од нашиот тим. Дознајте повеќе за негово кариерно патување!   Како од Challenge Day до успешна кариера...

Успешна приказна- Јован Панајотовиќ

Успешна приказна- Јован Панајотовиќ

Запознајте го Јован, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг. По завршување на академијата кариерата ја продолжува во Shortlist како SEO Specialist.Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него!   Здраво Jован, накратко претстави се...

Успешна приказна- Давор Петровиќ

Успешна приказна- Давор Петровиќ

Разговараме со Давор Петровиќ, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг кој по успешниот завршеток на наставната програма својата кариера ја продолжува во Adepto Solutions. Дознајте повеќе за неговото искуство од академијата и како истата му помогнала во...

Успешна приказна- Ивона Орачева

Успешна приказна- Ивона Орачева

Ви ја претставуваме Ивона Орачева, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг. Тaa ни го раскажа своето искуство од академијата и како тоа и помогна да е дел од тимот на Synami. 1.Која е Ивона Орачева? -Здраво дечки! Ми фалевте 😊. Имам 26 години и сум...

Ана Саздова – дел од тимот на Synami Media

Ана Саздова – дел од тимот на Synami Media

Претстави се себе и академијата која ј а/си ја посетувал. Јас сум Ана, поранешен студент на Академијата за дигитален маркетинг. Денес работам како Digital Marketing Specialist. За себе можам да кажам дека сум амбициозна и креативна, секој ден се стремам да научам...

Трајче Галевски – дел од тимот на Групер

Трајче Галевски – дел од тимот на Групер

Тоа што не прави најгорди и всушност целта на нашите академии се успешните приказни на нашите студенти. Од Академијата за Дигитален Маркетинг ви го претставуваме Трајче Галевски кој наученото го применува за Групер. За можностите и динамичноста на Дигиталниот...

Кирил Кироски – дел од Mozzart Bet

Кирил Кироски – дел од Mozzart Bet

Денес зборуваме со Кирил кој е дел од тимот за Дигитален Маркетинг во MozzartBet Македонија. Заедно поминавме 6 месеци на Академијата за Дигитален Маркетинг, а сега разговараме со него за досегашното работно искуство. Здраво Кирил, поминавме забавни и предизвикувачки...

Subscribe to receive the latest news and updates