Certiport

Зошто да се сертифицираш?

СЕДЦ е авторизиран Certiport тест центар, за полагање на испити за повеќе меѓународно признати сертификати. Certiport овозможува официјална вендорска сертификација за воведно ниво на компјутерска писменост, но истовремено се достапни и професионални испити од вендори како Adobe и Autodesk. Секој од овие сертификати е отскочна даска во вашата кариера, и доказ за вашата стручност. Поседувањето сертификат уште на интервјуто за работа ќе ве издвои од останатите кандидати.

Видови сертификати

  • Microsoft  – Microsoft Office Specialist & Microsoft Technology Associate

  • ACA – Adobe Certified Professional

  • ACU – Autodesk Certified User

Често поставувани прашања

Како да закажам испит?

E-mail: larisa.mitikj@seavus.com

Telephone: 078 499 133

Qinshift-academy-logo

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ