DESIGN your FUTURE Академија

 

Тек на настава

 • Почеток: 14 ноември
 • Крај: 30 март
 • Настава: понеделник, среда и четврток
 • Време: 17:30 – 20:50 часот
 • Број на часови: 250
 • Попуст: 200€ за во готово / 100€ за на рати
 • Контакт: 078 499 771

Зошто да учите графички дизајн во СЕДЦ

 • Изучување на сите области на дизајн
 • Стекнување на софтверски и дизајн вештини 
 • Сертификат за посетување на Adobe обуки
 • Работа со реални клиенти
 • Изработка на online и печатено портфолио

Програма

 • Дизајн Алатки (Adobe Photoshop/Adobe Illustrator/Adobe InDesign)
 • Принципи на дизајн
 • Creating Brand Experience
 • Проект I (Дизајн на постер)
 • Проект II (Комплетен брендинг за реален клиент)
 • Проект III (Дизајн на флаер, брошура и каталог)
 • Concept in Photography
 • Дизајн на амбалажа
 • Печатено портфолио

Можности за вработување

 • Графички дизајнер
 • Дизајнер на лого
 • Дизајнер на бренд идентитет
 • Фотошоп артист
 • Креативен / уметнички директор
За кого е наменета Академијата Design Your Future?

Наменета е за сите кои сакаат брзо да ја променат на својата професија.

Дали е потребно предзнаење?

Оваа академија не бара претходни познавања.

Студентите ќе бидат водени низ суптилен процес на развој на вештини за да се усовршат во дизајн на лого, типографија, пакување, печатење и брендирање. Инструкторите со своето големо искуство во индустријата ќе ги поттикнуваат учениците да го збогатат својот личен креативен потенцијал и ќе ги подготват за кариера во полето на графичкиот дизајн.

Успешни приказни

Емилија Малезан- Future of Design your future

Емилија Малезан- Future of Design your future

Разговараме со Емилија Малезан, алумни студент од академијата Design your future која ни доловува што значи да се биде студент во СЕДЦ и кои се нејзините чекори кон професијата графички дизајнер. 1.Здраво Емилија, накратко кажи ни нешто за себе ? Здраво здраво. Имам...

Јовица Грецас- Future of Design your future

Јовица Грецас- Future of Design your future

Ви го претставуваме Јовица Грецас, алумни студент од академијата Design your future. Тој ни го раскажа своето искуство од академијата и каде се гледа себеси во иднина. 1.Претстави се себеси и академијата која си ја посетувал Здраво јас сум Јовица Грецас, имам 28...

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Телефон

+389 (0)2 3097 404 (08:30 – 16:30, пон-пет)

Е-маил

sedc@seavus.com

СЛЕДЕТЕ НЕ