Академија за графички дизајн Fast-track

 

1,650 €

Додатен попуст: со препорака

Почеток: Ноември 2024

Времетраење: 6 месеци

Број на часови: 250

Распоред: понеделник, среда и четврток

Време: 17:30 – 20:50 часот

Тип на настава: онлајн

Контакт: 078 499 771

Зошто Академија за графички дизајн?

  • Изучување на сите области на дизајн
  • Стекнување на софтверски и дизајн вештини
  • Сертификат за посетување на Adobe обуки
  • Работа на реални проекти
  • Изработка на online и печатено дизајн портфолио

Програма

Прв семестар

Дизајн Алатки
(Adobe Photoshop/Adobe Illustrator/Adobe InDesign)

Принципи на дизајн

Втор семестар

Креирање на бренд искуство

Концепт во фотографија

Дизајн на амбалажа

Печатено портфолио

Проекти

Проект I (  Дизајн на постер )

Проект II ( Дизајн на флаер, брошура и каталог )

Често поставувани прашања

За кого е наменета оваа академија?

Академијата за графички дизајн fast track е наменета за сите кои сакаат брзо да ја променат на својата професија.

Дали е потребно предзнаење?

Оваа академија не бара претходни познавања.

Студентите ќе бидат водени низ суптилен процес на развој на вештини за да се усовршат во дизајн на лого, типографија, пакување, печатење и брендирање. Инструкторите со своето големо искуство во индустријата ќе ги поттикнуваат учениците да го збогатат својот личен креативен потенцијал и ќе ги подготват за кариера во полето на графичкиот дизајн.

Начин на плаќање ?

Има 2 начини на плаќање. Во готово и на рати кои се синхронизирани согласно активните попусти во моментот на запишувањето. Доколку се одлучите за плаќање на рати, плаќањето отпочнува од моментот на аплицирање и завршува 1 месец пред крајот на Академијата, а бројот на рати зависи од датата на упиc.

Академија за графички
дизајн fast-track

Цена во готово

1,650 €

1,450 €

Почеток: Ноември 2024
Времетраење: 6 месеци
Број на часови: 250
Распоред: понеделник, среда и четврток
Време: 17:30 – 20:50 часот
Тип на настава: онлајн
Контакт: 078 499 771


Успешни приказни

Емилија Малезан- Future of Design your future

Емилија Малезан- Future of Design your future

Разговараме со Емилија Малезан, алумни студент од академијата Design your future која ни доловува што значи да се биде студент во СЕДЦ и кои се нејзините чекори кон професијата графички дизајнер. 1.Здраво Емилија, накратко кажи ни нешто за себе ? Здраво здраво. Имам...

Јовица Грецас- Future of Design your future

Јовица Грецас- Future of Design your future

Ви го претставуваме Јовица Грецас, алумни студент од академијата Design your future. Тој ни го раскажа своето искуство од академијата и каде се гледа себеси во иднина. 1.Претстави се себеси и академијата која си ја посетувал Здраво јас сум Јовица Грецас, имам 28...

Цена во готово

1,450 €

Qinshift-academy-logo

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ