Успешна приказна- Ивона Орачева

Сеп 23, 2022

Ви ја претставуваме Ивона Орачева, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг. Тaa ни го раскажа своето искуство од академијата и како тоа и помогна да е дел од тимот на Synami.

1.Која е Ивона Орачева?

-Здраво дечки! Ми фалевте 😊. Имам 26 години и сум Охриѓанка, како и поранешен студент на академијата за дигитален маркетинг во СЕДЦ. За себе би рекла дека сум трудољубива и амбициозна личност, која полека но сигурно чекори кон патот кој си го замислила. Учењето и совладувањето нови работи ми е најголем предизвик во секојдневието!

2.Дали академијата ги исполни твоите очекувања ?

-Академијата не само што ги исполни, туку слободно можам да кажам дека и ги надмина моите очекувања. Пристапив со огромна желба и ентузијазам уште од самиот почеток и да бидам искрена така беше до завршувањето. Од пристапот на менторите, преку работата на индивидуални и групни проекти, знаењето и вештините што се стекнуваат преку секојдневна работа во текот на 8 месеци, само го потврдија она што е СЕДЦ 10 години наназад.

3.Каде се вработи и на која позиција?

– На мое огромно задоволство, работам како специјалист за дигитален маркетинг во Synami (софтверска компанија).

4.Дали СЕДЦ ти помогна во твојот кариерен пат?

– Секако дека ми помогна. Со запишувањето на академјата, јас отворив ново поле од мојот живот на професионален план, кое со многу труд и посветеност ме донесе тука каде што сум денес.

5.Препорака до идните студенти

-На идните студенти би им порачала да веруваат цврсто во нивните поставени цели, да се посветени и одговорни во извршувањето на задачите, зошто само така се постигнува успех. Академијата за дигитален маркетинг е одлична за стекнување вештини и знаење во чекор со најновите маркетинг трендови. Верувајте во себе и ништо не е невозможно!

 

Креирај ја и ти твојата успешна приказна преку Aкадемијата за дигитален маркетинг! 

Similar Posts

Успешна приказна- Давор Петровиќ

Успешна приказна- Давор Петровиќ

Разговараме со Давор Петровиќ, алумни студент од академијата за дигитален маркетинг кој по успешниот завршеток на наставната програма својата кариера ја продолжува во Adepto Solutions. Дознајте повеќе за неговото искуство од академијата и како истата му помогнала во...

Успешна приказна- Никола Трпевски

Успешна приказна- Никола Трпевски

Ви го претставуваме Никола Трпевски, алумни студент од академијата за компјутерски мрежи и IT Ops, кој ја започна својата кариера како Network Engineer во компанијата SAGA. Прочитајте повеќе за неговото досегашно искуство и како академијата му помогна во градењето на...

Никола Атанасоски- Успешна приказна

Никола Атанасоски- Успешна приказна

Разговараме со Никола Атанасоски, алумни студент од академијата за Game Design кој продолжи да ги надоградува своите знаења и вештини како гејм дизајнер во Aeria Canada. Погледнете го целосното интервју! 1.Кој е Никола Атанасоски? Здраво, јас сум Никола Атанасоски од...