Контактирајте нè 

Контакт информации

Доколку сакате да стапите во директен контакт со нас, можете да се јавите на
еден од понудените телефонски броеви.

Работно време: (08:30 – 16:00, пон-пет)

    Телефон

Инфо пулт:  +389 (0)2 3097 404 

Инфо за договори:   +389 (0)78 499 255

Инфо за IT академии:   +389 (0)75 334 547

Студентски прашања: +389 (0)78 499 255

Дизајн академии:  +389 (0)78 499 771

Бизнис обуки:  +389 (0)78 499 664

Тестинг центар:  +389 (0)78 499 133

IThink академија:  +389 (0)78 499 273

СЕДЦ Охрид

Инфо пулт: +389 (0)78 341 777

    Адреса

11 Октомври бр.33А, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, 6000 Охрид

Војводе Мишича 9, 18000 Ниш

    Е-маил

academy@qinshift.com

academy.ohrid@qinshift.com

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ
Ќе Ви одговориме во рок од 24 часа!

7 + 14 =

Сеавус Едукативен Центар

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Булевар Туристичка 50/5, Охрид 6000

 

Телефон

+389 (0)2 3097 404
(08:30 – 16:30, пон-пет)

+38978 341 777 Охрид

Е-маил

academy@qinshift.com

academy.ohrid@qinshift.com

СЛЕДЕТЕ НÈ