Обуки

Портфолиото на Бизнис и ИТ обуки на СЕДЦ покрива широк опсег на вештини и знаења на кои се темели успехот на било која компанија која е посветена на сопствениот развој и стреми кон врвот во својата област на делување.

 Бизнис обуки

MS Excel Advanced
SCRUM Master
Бизнис анализа – BUSINESS ANALYSIS
PMP Project Management Professional

IT обуки

Кубернетес – Концепт, администрација и мониторирање
Контрола на верзија и Git
Azure DevOps
Terraform на Azure
Azure Cloud – Security
Cisco сертифициран мрежен администратор – CCNA

Дизајн обуки

Adobe ILLUSTRATOR CC 2022
Adobe InDesign CC 2022
Adobe Photoshop CC 2022

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Телефон

+389 (0)2 3097 404 (08:30 – 16:30, пон-пет)

Е-маил

sedc@seavus.com

СЛЕДЕТЕ НЕ