Успешна Приказна- Небојша Зафировски

Успешна Приказна- Небојша Зафировски

Разговараме со Небојша Зафировски, студент на DevOps академијата кој моментално е вработен како DevOps инженер во Sourcico. Прочитајте го целосното интервју и дознајте повеќе за него и неговото искуство на академијата.   1.Здраво Небојша, накратко претстави се...