Започни ја својата кариера

Тука сме за да го овозможиме најдоброто за вас
преку едукативна програма која ги следи
светските IT трендови.

Одбери ја вистинската академија за тебе.

Отсега IThink и во Охрид

Од септември, најмладите од Охрид ќе имаат можност да ја посетуваат
IT наставата и со физичко присуство.

3

Слободни места

Академија за Графички дизајн

Успешна приказна

Петар Силјановски

Мојата порака до идните студенти е да не бидат несигурни, а доколку размислуваат за запишување на некоја од академиите во СЕДЦ, да го направат тоа.

Успешна приказна

Петар Силјановски

Мојата порака до идните студенти е да не бидат несигурни, а доколку размислуваат за запишување на некоја од академиите во СЕДЦ, да го направат тоа.

За QINSHIFT
ACADEMY

Едукативен центар кој повеќе од 10 години испишува успешни приказни. Заедно, веруваме дека го обликуваме образованието на новата ера во регионот.

Едукативен центар кој повеќе од 10 години испишува успешни приказни. Заедно, веруваме дека го обликуваме образованието на новата ера во регионот.

Одбери ја својата академија

Запишани студенти

години развој на програма

имплементирани студентски проекти

партнерски компании

Зошто

Qinshift Academy?

Зошто да се запишете на една од нашите академии?

Учете од експерти во областа.

Работа на проекти за реални клиенти.
Можност за работа и пракса кај еден од
+50 партнерски компании.

По успешно завршена академија ќе имате
свое портфолио.

Зошто

Qinshift Academy?

students

Зошто да се запишете на една од нашите академии?

Учете од експерти во областа.

Работа на реални клиенти.

Учете за работа/пракса кај
еден од 50+ партнерски компании.

По успешно завршена
академија ќе имате свое портфолио.

Ментори на академиите

Сакаш да бидеш и ти ментор?

Стани дел од Qinshift Academy!
Приклучи се на нашиот тим на ментори.

Партнерски компании

Имате дополнителни прашања?

Контактирајте не.
Ќе ви одговориме за 24 часа.

5 + 10 =

За подетални информации за aкадемиите,
обуките, општи информации, детали за настава
и начин на плаќање, слободно може да нè контактирате.

Дознај прв за сите новитети во
Qinshift Academy.