Тестинг центар

СЕДЦ е авторизиран Pearson VUE, Kryterion, EC-Council, ACi и Certiport тест центар.

Полагањето на испит може да биде стресно искуство. Ние ви нудиме тивка и пријатна атмосфера.

Pearson VUE тестинг центар

Microsoft
Cisco
iSQI
CompTIA
AWS
Juniper

Останати тестинг центри

KRYTERION
EC-Council
ACI
CERTIPORT

Адреса

11 Октомври 33A, 1000 Скопје

Телефон

+389 (0)2 3097 404 (08:30 – 16:30, пон-пет)

Е-маил

sedc@seavus.com

СЛЕДЕТЕ НЕ