Менуваме животи,
ја креираме иднината.

Едукативен центар кој повеќе од 10 години испишува успешни приказни.

Историја на
QINSHIFT ACADEMY

Сеавус едукативен и развоен центар (СЕДЦ) е приватна компанија основана во септември 2010 година како дел од Seavus Групацијата и претставува специјализиран центар за обука и едукација на кадар во областите на програмирање, дизајн, компјутерски мрежи, тестирање на софтвер, дигитален маркетинг 
и наука за податоци.

Нашето богато портфолио на образовни програми опфаќа организирање и реализација на годишни академии наменети за деца, млади и возрасни, специјализирани обуки за вработени и кратки обуки за поединци

Сеавус едукативен и развоен центар (СЕДЦ) е приватна компанија основана во септември 2010 година како дел од Seavus Групацијата и претставува специјализиран центар за обука и едукација на кадар во областите на програмирање, дизајн, компјутерски мрежи, тестирање на софтвер, дигитален маркетинг 
и наука за податоци.

Нашето богато портфолио на образовни програми опфаќа организирање и реалаизција на годишни академии наменети за деца, млади и возрасни, специјализирани обуки за вработени и кратки обуки за поединци

Повеќе за
QINSHIFT ACADEMY

Тука сме за да го овозможиме најдоброто за вас преку едукативна програма која ги следи светските трендови, одговарајќи на зголемената побарувачка на професионалци во ИТ и дизајнерската индустрија.

Од 2018 година СЕДЦ е најголема академија за информатичка технологија и дизајн во Македонија која ја добива довербата на повеќе од 600 студенти годишно. Во 2019 година во рамките на едукативниот центар основавме еден од трите акселератори поддржани од Фондот за иновации и технолошки развој, кој има за цел да го стимулира претприемништвото во Македонија, преку поддршка и инвестирање во нови стартап бизниси.

Нашето богато портфолио на образовни програми опфаќа организирање и реалаизција на годишни академии наменети за деца, млади и возрасни, специјализирани обуки за вработени и кратки обуки за поединци

Што не издвојува
од останатите?

едукативна заедница со над
18.000 студенти

искусен менторски тим посветен на својата работа

меѓународно сертифицарани обуки и академии

едукативни програми кои секоја
година се адаптираат

поддршка за кариерен развој на студентите

образование кое овозможува вработување во краток рок

Што не издвојува
од останатите?

едукативна заедница со над
18.000 студенти

искусен менторски тим посветен на својата работа

меѓународно сертифицарани обуки и академии

едукативни програми кои секоја година се адаптираат

поддршка за кариерен развој на студентите

образование кое овозможува вработување во краток рок

Qinshift Academy

МИСИЈА

Тука сме за да го овозможиме најдоброто за вас преку едукативна програма која ги следи светските трендови, одговарајќи на зголемената побарувачка на професионалци во ИТ и дизајнерската индустрија.

VIZIJA-light-bulb-qinshift-academy

Qinshift Academy

ВИЗИЈА

Тука сме за да го овозможиме најдоброто за вас преку едукативна програма која ги следи светските трендови, одговарајќи на зголемената побарувачка на професионалци во ИТ и дизајнерската индустрија.

Имате дополнителни прашања?

Контактирајте не.
Ќе Ви одговориме за 24 часа.

4 + 14 =

За подетални информации за aкадемиите,
обуките, општи информации, детали за настава
и начин на плаќање, слободно може да не контактирате.

Информирајте се први за сите новости, понуди и попусти кои се нудат во Qinshift Academy.